از افغانستان تا لندنستان
نویسنده: وحید خضاب
خاطرات جاسوس دستگاه اطلاعاتی فرانسه در شبکۀ تکفیریهای اروپا در دهۀ 1990 میلادی.
عمر الناصری (ابوامام المغربی)، جوانی اهل مغرب که از کودکی در بلژیک بزرگ شده و بعد از یک زندگی پرفراز و نشیب، به شبکههای تکفیری داخل اروپا متصل میشود، اما در همان زمان، که طی مطالعۀ کتاب متوجه خواهید شد، به عضویت دستگاه اطلاعات خارجی فرانسه (DGSE) نیز درمیآید. شرح جذابی است از زندگی پرماجرای عمر الناصری؛ کسی که هم میخواست «مجاهد» باشد، هم میخواست با «تروریستها» بجنگد؛ کسی که هم از دستگاههای اطلاعاتی غربی میترسید، و هم برای نجات جان خود به آنها پناه برده بود. شرح این ارتباطات، ماجراجوییها و خطرات سهمگینی که او از سر گذرانده را میتوانید در کتاب بخوانید.
خضاب نویسنده و مترجم، معتقد است دربارۀ القاعده و گروههای تکفیری با دریایی از مهملات مواجه هستیم. این گروهها پیش از جریان 11سپتامبر مشغول فعالیتهای گستردهای بودند، شناخت و فعالیت آنها مقصدی است که از مطالعۀ این کتاب حاصل خواهد شد. از جمله آثار او میتوان به کاملاً سری، جاسوس استورم، فرمانده در سایه و ... اشاره کرد.
گزیدۀ متن
با اولین زنگ فوراً جواب داد. وقتی برایش گفتم قضیه کار کیست، ظاهراً تعجب کرد. گفتم: «تماس گرفتم که پیشنهاد کمک بدم.»
میدونی کار کیه؟ کسی از هواپیمارباها رو میشناسی؟»
«نه، ولی میدونم کی پشت این عملیاته. میدونم چرا این کارو کردن. میدونم این آدمها کیان، طرز فکرشونم میشناسم.»
این چیزها را میدانستم، چون القاعده را میشناختم. در بلژیک سالها با اعضای القاعده زندگی کرده بودم، اگرچه آن زمان، هنوز خودشان را القاعده نمینامیدند. برایشان تفنگهایی خریدم که آن را به چهارگوشۀ دنیا فرستادند. مواد منفجرهشان را به قلب آمریکا بردم و در آنجا در جنگ داخلی الجزایر استفاده شد. خبرنامههایشان را پخش کردم. رهبران ارشدشان در اروپا را میشناختم؛ یکیشان همان کسی بود که انفجارهای خونین متروی پاریس را در سال 1995 سازمان داد. بقیهشان هم با یک عملیات هواپیماربایی مرگبار مرتبط بودند. این آدمها در خانۀ من زندگی میکردند.
این کتاب را می توانید از خانه کتاب افغانستان تهیه کنید ...
- دسته: معرفی کتاب
- بازدید: 501
کتاب دختر هرات روایتی سرشار از رنج مهاجرت و امید و عشق بازگشت به وطن است که به قلم مهین سالار نوشته شده. ارغوان، شخصیت اصلی این داستان سعی دارد به دور از وطنش برای تغییر سرنوشت خود تلاش کند. اما تا ساختن یک زندگی ایدهآل مسیر سنگلاخی و پر فراز و نشیبی در انتظار اوست.
- دسته: معرفی کتاب
- بازدید: 493
اگر تعلیم و تربیه ما استوار بر یک فلسفه و تئوری نباشد راه به جایی نخواهد برد. به قول جان دیویی -معمار تعلیم و تربیه معاصر امریکا-
Philosophy without Education is blind and Education without philosophy is invalid.
فلسفه بدون تعلیم و تربیه نابینا است و تعلیم و تربیه بدون فلسفه قابل اعتبار نیست
لذا اگر بخواهیم تعلیم و تربیه فعال، پویا و مستقل داشته باشیم ناچار باید تعلیم و تربیه ما متکی به یک فلسفه تربیتی باشد.
خوشحال هستم که کتاب زیر در این مورد به نشر رسید. در این کتاب به تئوری های مکاتب فلسفی ایده آلیسم، ریالیسم، ماتریالیسم، پراگماتیسم اگزیستانسیالیسم و اسلام پرداخته شده و تئوری های تعلیم و تربیه از درون آن استنتاج گردیده است. در بخش مکاتب فلسفی، موضوعاتی چون: هستی شناسی، انسان شناسی، معرفت شناسی و ارزش شناسی بحث شده است و در بخش دلالت های تربیتی به روش شناسی، هدف آموزش، رابطه معلم و شاگرد و... اشاره شده است.
دکتور محمد داود سخنور
- دسته: معرفی کتاب
- بازدید: 1280
در کشور خداداد افغانستان
نویسنده:ایمیل ریبیچکا(Emil Rybitschka)
مترجم: رتبیل شامل آهنگ و سید روج الله یاسر
ناشر: بنیاد اندیشه
سال چاپ: 1396
تعداد صفحات: 334
عنوان کتاب خاطرات ایمیل ریبیچکا(Emil Rybitschka) افسر اتریشی است که سال ۱۹۱۴میلادی(۱۰۶ سال پیش ) به جنگ جهانی اول در شرق اروپا فرستاده شد تا در مقابل روسها بجنگد.
او چند ماه پس از آغاز جنگ، اسیر شده و به زندان ترکستان در اسیای میانه منتقل می شود.اما بعد از مدتی با چند تن از همقطارانش به سمت مرزهای کشوری در جنوب، به نام افغانستان فرار می کند که تا قبل از آن حتی نامش را نشنیده بود. وی در انجا با دنیای عجیب و غریب و افسانه ای تر از داستان های هزار و یکشب رو برو می شود.
- دسته: معرفی کتاب
- بازدید: 1287
گردآوری و تنظیم: دکتر سید علی موسوی(چکاوک)
- دسته: معرفی کتاب
- بازدید: 1233